27
Mie, Ian
68 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul turdean, Cristian Matei, ne informează că s-a făcut încă un pas spre dezideratul turdenilor și nu numai, de a fi realizată drumul de legătură dintre Autostrada A3 și Drumul Național DN1 în zona Mărtinești, care ar scoate traficul greu din oraș. ocolitoare turdaEdilul turdean a făcut de mai mulți ani nenumărate intervenții la organele central pentru a insista ca acest drum atât de necesar să se realizeze.

Noutatea constă în stabilirea câștigătorului licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic al conexiunii dintre Autostrada Transilvania (A3) și DN1, în zona Tureni- Săndulești.

Conform informațiilor furnizate de primarul turdean, este vorba de contractul de achiziție publică de servicii având ca obiect „Elaborare Studiu De Fezabilitate, Proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire și Proiect tehnic la obiectivul Drum Expres pentru realizarea conexiunii dintre Autostrada A3 (zona Turda) si Drum National DN1 (zona Mărtinești)”.  

Valoarea estimata a  achiziției: 2.719.778 lei fără TVA  iar ofertantul declarat câștigător este SC SEARCH CORPORATION SRL care a făcut oferta câștigătoare, în valoare de 2.303.496,22 lei fără TVA.

Durata contractului este de 9 luni, din care:

  • Studiu de Fezabilitate Final: 7 luni
  • Proiectul de autorizarea lucrărilor de execuție și obținere a autorizației de construire (PAC): 1 lună
  • Proiectul Tehnic de execuție final (PT): 1 lună
  • Asistența tehnică pe perioada execuției lucrărilor și perioada de garanție.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh