27
Ma, Oct
82 New Articles

Eveniment
Typography

Pentru prima dată în țara noastră, parcarea privată a unui complex de business va fi disponibilă pentru șoferii din cartierul Mărăști, peste noapte.paecare auto noapte

 Există un deficit uriaș de locuri de parcări în cartierul Mărăști, Cluj-Napoca, iar șoferii rezidenți - deseori - blochează trotuare, colțuri de străzi sau alte locuri private, pentru a-și parca mașinile peste noapte.

 În curând, aceștia vor putea să își parcheze autoturismele la câteva minute distanță de blocul în care locuiesc, într-un loc sigur, cu control acces și la un preț avantajos. Plata și accesul se vor putea face foarte simplu, cu un simplu touch, prin aplicația yeParking.

 Conceptul, denumit Off-Street Parking, deja folosit cu succes în multe orașe europene, are rolul de a ajuta la decongestionarea străzilor adiacente, prin implicarea activă a centrelor business în comunitate.

 Proiectul, primul de acest fel în țara noastră, este momentan unul pilot, dar ar putea fi implementat în numeroase centre de business din țară, ale căror parcări stau goale peste noapte.

 Avantajele sunt multiple, pentru ambele părți: șoferii scapă de stresul găsirii unui loc de parcare și al siguranței automobilului, iar administratorii clădirilor pot încasa - anual - venituri suplimentare, generând astfel confort pentru întreaga zonă.

 “Avem nevoie de mai multe locuri de parcare. Asta este clar. La fel de clar este însă că avem și spațiu neexploatat la capacitate maximă. Ne bucurăm că am găsit deschidere din partea Cluj Business Campus de a pilota acest concept, care va fi de real ajutor pentru întreaga comunitate și ne dorim ca și alte clădiri de birouri sau parcări comerciale să se alăture inițiativei”, a declarat Mihai Lodoabă, co-fondator yeParking.

 În prima etapă, administratorii Cluj Business Campus, va distribui comunității 5% din capacitatea de parcare, urmând ca, în funcție de volumul de cereri, capacitatea să poată fi suplimentată. Parcarea va putea fi accesibilă doar pe timp de noapte, în timpul zilei aceasta fiind rezervată companiilor.

 “Credem în puterea comunităților. Și noi, aici la CBC, construim o comunitate cu o mentalitate modernă și adaptată vremurilor în care trăim. Vrem să venim în sprijinul șoferilor din cartierul unde activăm, iar acesta - credem noi - este un prim pas spre o schimbare în bine și spre soluționarea problemei supra-aglomerării cu automobile a străzilor din cartierul Mărăști”, a declarat Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus.

Despre yeParking

yeParking - promotorul conceptului de parksharing din România - își continuă misiunea de a oferi opțiuni cât mai complete și mai confortabile șoferilor, toate într-o singură aplicație! La un an de la înființare ne  bucuram să oferim 2 premiere pe piața din România și pregătim soluții atât pentru accesul în parcările private cât și pentru smart cities, ce vor veni curând în completarea opțiunilor existente.

 Despre Cluj Business Campus

Un hub al afacerilor de succes, campusul CBC integrează nevoi de business, rezidențiale, învățare continuă și relaxare. Funcționalitățile multiple, interconectate, invită la experimentarea confortului specific orașului, ce se împletește cu un stil de viață sănătos, activ, cu interacțiuni sociale bogate și de calitate. O comunitate însuflețită, prosperă, în care se trăiește autentic, cu poftă de viață. Un oraș viu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh