20
Sam, Apr
19 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dacă prefectul clujean a scăpat de coronavirus în urmă cu câteva săptămâni, iată că, din păcate, a venit rândul subprefectului Irina Munteanu, din Câmpia Turzii, să fie confirmată pozitiv cu temutul virus.subprefect cluj

„Ieri, 07.10.2020, doamna subprefect Irina Munteanu a fost confirmată pozitiv, urmare a testării pentru Covid 19. Testarea a fost necesară din cauza  apariției unor simptome specifice, și anume: lipsa gustului și a mirosului. Nu au existat și nu există alte simptome, în ceea ce o privește pe dna subprefect. În același timp, a fost testat și fiul acesteia, fiind pozitiv, de asemenea, și asimptomatic. Ancheta epidemiologică este în desfășurare, urmând să aibă loc și o evaluare medicală specifică. Urmare a acestora, se vor face recomandările și, probabil, va urma izolare la domiciliu, fiind asimptomatici. Doamna subprefect se afla în concediu de odihnă încă din data de 1.10.2020”, ne informează prefectul clujean Mircea Abrudean, care a dat un exemplu de omenie după însănătoșirea de Covid-19, donând plasmă pentru cei infectați.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh