20
Sam, Apr
20 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Înainte de a putea fi operaționalizat ca al treilea „spital Covid-19” din județul Cluj, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca a devenit, din păcate un focar de coronavirus.spital clinic municipal cluj

Prefectul Județului Cluj, Mircea Abrudean, a confirmat în această dimineață existența la spitalul cunoscut în trecut sub denumirea Spitalul Clujana, a nu mai puțin de 12 angajați din rândul personalului medical infectați cu temutul virus, 5 medici și 7 asistente pozitivi, toți de la Secția ATI a spitalului.

„Activitatea funcționează în condiții relativ normale, au preluat deja de sâmbătă primii pacienți Covid. S au luat toate măsurile necesare, ancheta epidemiologică în desfășurare. Vor fi transferați specialiști ATI de la alte spitale, pentru a putea operaționaliza întreaga secție de 17 paturi ATI, la nevoie. Deocamdată funcționează 6 paturi ATI cu personalul existent negativ”, informează prefectul clujean.

---

Citește și: 

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca (Clujana) va deveni spital pentru tratarea pacienților pozitivi la COVID-19

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh