16
Dum, Mai
52 New Articles

Eveniment
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Fundatia Mereu Aproape a donat Secției Clinice ATI I, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, două ventilatoare invazive, în valoare de 285.600 lei.ventilatoare invazive fundata mereu aproape
Ventilatoarele de acest tip permit tratamentul suportiv al funcției respiratorii și sunt folosite, cel mai adesea, în secțiile de terapie intensivă sau în blocurile operatorii. În contextul epidemiologic actual, ele pot fi folosite atât pentru pacienții critici COVID-19, cât și pentru cei non-COVID-19.
Doar în acest an, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a achiziționat încă 23 de aparate de ventilație mecanică, precum și aparate de ventilație non-invazivă, monitoare de funcții vitale, injectomate, paturi de terapie intensivă. Având în vedere creșterea exponențială a numărului de pacienți COVID-19 și în contextul extinderii capacității de terapie intensivă la nivelul spitalului, toate aceste investiții sunt de un real folos.
Dincolo de toate, mobilizarea exemplară și sprijinul necondiționat al societății civile, încă din primele zile ale pandemiei, ne-au impresionat și, în același timp, ne-au inspirat. În aceste zile grele, noi ne facem datoria cu responsabilitate și dedicare.
Mulțumim Fundației Mereu Aproape pentru donație și pentru implicare!
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh