18
Joi, Iul
0 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageCaz incredibil în satul Viişoara, unde o tânără în vârstă de 19 ani îşi acuză tatăl ca ar fi abuzat-o timp de aproximativ patru ani. Tânăra susţine că a fost bătută şi violată, iar fraţii şi mama, deşi ştiau prin ce calvar trece, nu au ajutat-o, se pare de teamă şi ruşine.
Anchetatorii au şi o probă zdrobitoare, la sfârşitul anului trecut fata a născut dar bebeluşul a murit după trei luni. Testele ADN au stabilit că tatăl tinerei este şi tatăl noului născut.
În urmă cu un an fata de 19 ani a mai depus o plângere pentru viol şi agresiune, dar se pare că, la presiunea familiei tânăra a retras plângerea. Acum însă, văzând că nu mai scapă de chin, fata şi-a luat inima în dinţi, iar testul ADN i-a ajutat enorm pe anchetatori.


În Viişoara, oamenii sunt revoltaţi dar mulţumiţi că bărbatul a fost arestat. Toată lumea ştia prin ce trece fata dar s-au ferit să facă ceva. Acum aşteaptă ca vinovatul să fie pedepsit.
„Acuzaţiile sunt foarte grave, în sensul că există o probă pe care incuplatul urmează să o clarifice, legat de ADN-ul luat copilului născut de către partea vătămată şi care ea ar fi spus că ar putea să fie şi al tatălui ei. S-a făcut un test ADN şi a rezultat în proporţie covârşitoare, 99%, că bebeluşul aparţine tatălui. Este o faptă foarte gravă viol, incest şi lovire”, ne-a declarat Dan Deac, prim-procuror la Parchetul Turda.

„Mi-a povestit când a venit acasă fata, că a vrut să fugă de acasă. Într-o seară am văzut cum tatăl a tras-o pe fată de afară până în casă iar ea striga după ajutor. Nu putem să ne amestecăm în treburile lor că maică-sa ne spurcă”, spune Ileana Coloj, nepoata suspectului. „Nu e normal ca un tată să aibă relaţii cu fata lui şi să aibă şi copii. Asemenea oameni sunt fără judecată şi nu trebuiesc lăsaţi liberi”, spune Alexandru Codoabă, unul dintre vecini.
Bărbatul a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată care a decis reţinerea lui pentru 29 de zile. Bărbatul este acuzat de viol, lovire şi probabil se va adăuga şi infracţiunea de incest. Dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă să petreacă ani grei după gratii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh