18
Joi, Iul
0 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Intervenție pentru acordarea asistenței medicale unui bărbat care a suferit arsuri într-o locuință din Turda

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care s-au manifestat într-o încăpere a unei case de locuit, situată pe strada Traian din municipiul Turda.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit mai multe haine ce ardeau în aproierea unui reșou improvizat și un bărbat, în vârstă de aproximativ 80 de ani, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, a copului și a feței. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant. Echipajele SMURD și SAJ i-au acordat asistență medicală de urgență, iar pompierii au lichidat focul ce cuprinsese hainele ce le aruncase de pe el.
Din cercetările preliminare, se pare că pe fondul mobilității îngreunate a bărbatului, i s-au aprins hainele de pe el în momentul care s-a apropiat de reșoul improvizat și a reușit cu greu să le dea jos de pe el.
Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh