18
Joi, Iul
0 New Articles

Eveniment
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sfârşit dramatic pentru tânărul din Turda dat dispărut de familie în urmă cu cinci zile. Băiatul în vârstă de 25 de ani a fost găsit, sâmbătă, spânzurat într-o Thumbnail imagepădurice din oraş. Este zona în care cei 11 copii ai familiei Mărginean au copilărit. Fraţii au bănuit că ar putea veni în aceste locuri aşa că l-au căutat neîncetat. Chiar vineri fraţii au trecut prin locul unde sâmbătă 17 ianuarie era fără suflare, dar nu era urmă de Mihai. În dimineaţa zilei de sâmbătă fraţii au pornit din nou căutarea. Unul dintre ei l-a găsit spânzurat cu o sfoară. Nu s-a mai putut face nimic.

În urmă cu cinci zile familia lui Mihai Mărginean lansa un apel disperat, după ce tânărul a plecat de acasă. A trimis unei surori un mesaj care a şocat: suferea din dragoste şi dorea să-şi pună capăt zilelor. Motivul, după o relaţie de 7 ani s-a despărţit de iubită şi nu vroia să mai trăiască fără ea.
Şi-a ascuns durerea de familie timp de o lună de la despărţire, apoi se pare că a cedat psihic. Familia a aflat ca i-ar fi spus iubitei de câteva ori că se va sinucide, însă ei au aflat prea târziu. Mesajul disperat al fraţilor a rămas fără răspuns.
Mesajul trimis surorii sale pe mobil spunea:  “Îmi cer scuze pentru ce am să fac, dar nu mai pot rezista….iubita mea nu e de vină”
Corina Mărginean, sora tânărului, şi fratele său Abel  au încercat prin intermediul Pro TV să-i transmită dragostea lor şi să-l împiedice să-şi ia zilele. Ei au spus că îl iubesc şi că totul se va rezolva şi îl rugau să vină acasă, să îşi vadă de viaţă  şi totul va fi bine.
Din păcate, probabil că apelurile celor dragi nu au fost văzute de Mihai, care, sâmbătă dimineaţa, a fost găsit chiar de unul dintre fraţi, spânzurat, aproape de zona în care a copilărit. Exact prin acel loc l-au căutat şi vineri, dar nu a fost de găsit. Cu toate acestea au sperat până în ultimul moment că îl vor găsi în viaţă. Rudele cred acum că băiatul a hoinărit pe undeva şi vineri noapte sau chiar sâmbătă dimineaţa şi-a pus capăt zilelor. Familia este şi acum în stare de şoc, sunt dispThumbnail imageeraţi că nu le-a auzit strigătul disperat de a se întoarce acasă, regretă că fosta iubită nu le-a spus că tânărul se gândea la sinucidere. Sunt lacrimi şi regrete care îi vor urmări probabil întreaga viaţă. Şi cei care l-au cunoscut sunt şocaţi. Spun că era vesel, muncitor şi plin de viaţă. Nu s-ar fi gândit niciodată la un asemenea deznodământ.
Adina Rusu  povesteşte: “Îl ştiam de mult, era vesel, era cu iubita lui de mult timp şi păreau tare fericiţi,…nu pot să cred ca s-a sinucis.”
Sergiu Gabor, prieten al lui Mihai, ne-a spus: “Acum muncea la Cluj, a fost şi în Irlanda la muncă, a lucrat acolo cu un unchi de-al meu. Acum o lună chiar am povestit cu el. Zicea că munceşte mult dar câştigă bine. Era un tip vesel, de treabă, nu m-am aşteptat la aşa ceva…
Doi bărbaţi din zona unde l-au găsit pe tânărul care a spus adio vieţii oftau şi ei: “E păcat de el, un băiat tânăr, foarte rău că a renunţat aşa uşor la viaţă…”
Urmează ca expertiza medico-legală să stabilească de cât timp era decedat, deşi familia e convinsă că s-a spânzurat fie vineri noapte, fie sâmbătă dimineaţa, pentru că în cursul zilei de vineri au trecut pe lângă pomul unde a fost descoperit. Unde s-a plimbat până atunci nu vor şti, probabil, niciodată.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh