19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times


lucian-sandruDirectorul Companiei de Salubritate, Lucian Șandru, susține că își propune pentru acest an ca numărul clienților societății pe care o conduce să crească și nu cu unu-doi ci cu până la 15 000 de persoane. Ambițios și muncitor cum îl știu cei care îl cunosc, Șandru a reușit să-i facă  clienți până și pe aviatorii de la Baza 71 Aeriană a Forțelor Aeriene Române, din apropierea orașului: ”Da, anul 2013 am avut încheiat contract din prima lună, în continuare contractul este renovat pentru 2014, deci colaborarea cu unitatea militară de la Câmpia Turzii este foarte bună. Avem foarte multe alte societăţi comerciale cu care noi colaborăm foarte bine. Ideea noastră e că am vrea să fim şi să ne stabilizăm în zonă pentru colectare, transport, selecţie pentru toată zona noastră, de la Turda în jos cam tot ce ar însemna sate şi comune, asta ar însemna să creştem cu deservirea a 50-55000 persoane.

Actualmente deservim cam 35000”, ne mărturisește Lucian Șandru, directorul Companiei de Salubritate, cu care vom publica numărul viitor un interviu mai amplu, despre întreaga activitate desfășurată la cârma societății ce se ocupă cu salubritatea Câmpiei Turzii. Un oraș ai cărui cetățeni nu prea au a se plânge de modul în care este asigurat acest serviciu.

”Care este politica de personal de când aţi venit, aţi reuşit să mai faceţi ceva angajări pentru că oraşul de acest lucru duce lipsă?”, l-am întrebat pe Lucian Șandru?  ”Politica de personal nu-i foarte clară, am deschis staţie de sortare, am avut nevoie cam de 12 persoane noi, angajate, în sistemul colectării au intrat două persoane noi, pentru colectarea banilor de la populaţie, şi noi avem un sistem de facturare şi un sistem de încasator de teren cu care și reușim un grad destul de ridicat de colectare de la populaţie”, a venit răspunsul.

Directorul Șandru a apelat la noi pentru ca locuitorii Câmpiei Turzii să știe că, începând cu data de 6 ianuarie casieria unităţii se află pe Str. Parcului, la nr. 16 D, în noul sediu al Companiei de Salubritate dar că încasatorii de teren vor merge în continuare pe teren și își vor face datoria față de clienți.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh