19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

Thumbnail imageDupă ce, la iniţiativa primarului Radu Ioan Hanga, capela din cel mai mare cimitir din Câmpia Turzii a fost modernizată, social democraţii au hotărât să construiască de la zero un astfel de edificiu în cimitirul de dincolo de calea ferată. Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, în cadrul unei conferinţe de presă în care,


printre altele, a prezentat un bilanţ al activităţii de la câştigarea alegerilor, din iunie 2012, până în prezent. „Noi, reprezentanţii Partidului Social Democrat din Câmpia Turzii, sprijinim şi propunem construirea unei capele mortuare la cimitirul de la, cum îl numim noi, Staţia 110. Vrem să construim această capelă pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor cetăţenilor din cartierul Sâncrai, iar pentru a putea realiza obiectivul pe care ni l-am propus vom propune şi colegilor din coaliţie să vină lângă noi, să sprijine proiectul", a declarat preşedintele PSD Câmpia Turzii, Petre Pop.

Referitor la drumul de acces până la cimitirul respectiv, preşedintele Petre Pop a declarat că se va afla tot timpul în vederea administraţiei municipale, cu atât mai mult cu cât şi cei de la SC Electrica au nevoie de un acces în acea zonă, la fel ca şi o parte dintre agricultorii din Câmpia Turzii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh