24
Mie, Apr
10 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageDacă tot a organizat administratorul public din Câmpia Turzii, Petre Pop, o conferință de presă pentru a ne pune la dispoziție reportul întocmit de Agenția Națională pentru Integritate care îl scoate ”basma curată” din punctul de vedere al acuzelor de incompatibilitate, am profitat pentru a-l întreba despre situația Incubatorului de Afaceri inaugurat în debutul lunii iunie 2012. De atunci nu am mai auzit nimic despre această instituție nouă, modernă, aflată în proprietatea municipalității din Câmpia Turzii.

În ceață pare să fie instituția respectivă și pentru cei care conduc acum administrația publică a municipiului Câmpia Turzii. Cel puțin asta ne fac să înțelegem spusele administratorului public Petre Pop: ”Săptămâna aceasta am cerut la serviciul care se ocupă de achiziţii publice, finanţări să îmi facă o legătură cu cei care se ocupă de administrarea Incubatorului de Afaceri. Nici ei nu au luat legătura cu noi până acum, chiar dacă 90% din finanţare a fost din banii publici. Nu am înţeles de ce au tratat cu reticenţă relaţia cu noi, nu am înţeles de cei ei au considerat că noi suntem obligaţi să luăm legătura cu ei. Eu cred că era normal să vină să poarte nişte discuţii, să ne spună ce au de gând să facă…”, și-a exprimat părerea Pop.

Administratorul public își justifică poziția non-invazivă față de cei de la Incubatorul de Afaceri: ”Nu am vorbit cu ei, nu din chestiune de orgoliu, dar a fost în campania electorală un subiect de discuţie, eu nu am mers pe ideea de a merge la ei pentru a nu părea ca un control. Am considerat că ei au un anumit proiect şi vin să-l prezinte Consiliului Local sau în presă. Am discutat cu ei la telefon şi săptămâna viitoare, cel de la Bucureşti, administratorul şi o să vină la întâlnire. Proprietar este municipiul Câmpia Turzii şi timp de trei ani de zile nu avem voie să-i schimbăm destinaţia, după care municipalitatea hotărăşte ce se va întâmpla. Am înţeles, dar din surse neoficiale, că sunt şi firme din Alba-Iulia acolo. După discuţia ce o voi avea, vă voi spune mai multe”, a mai promis administratorul public Petre Pop.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh