19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nu toți liberalii au sărit în sus ca arși la aflarea sumelor alocate de ministerul condus  de fina lui Dragnea, Sevil Saideh, Unităților Administrativ Teritoriale din țară. Pe contul său de Facebook, primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, se laudă cu cele scrise în Ziarul 15 Minute, de Ovidiu Bucur: „53 de miliarde de lei vechi vin de la Ministerul Dezvoltării pentru proiectele municipiului Câmpia Turzii, iar primarul municipiului, Dorin Lojigan, este încântat să vadă că munca depusă de el și echipa pe care o coordonează își arată roadele”.

Spre deosebire de Lojigan, Alin Tișe, președintele CJ Cluj, a început să strige sus și tare „hoții!”, să recite lozinci anti-PSD și să regrete că nu a ieșit lumea în stradă (încă!) pentru că el nu a depus la timp mai multe proiecte care să fie finanțate de la București. Sevil Saideh susține că banii au fost împărțiți după criteriul „primul venit, primul servit”. Dacă nu este așa, Tișe nu are decât să o dovedească iar noi vom trece cu toată forța, de partea sa.  

Dorin Lojigan comentează, în plus, pe pagina sa de Facebook: „Demersurile noastre la Ministerul Dezvoltării au dat rezultate: creșă în cartierul Blocuri, asfaltări drumuri în cartierul nou Șarât, introducere în subteran a cablurilor de iluminat public în cartierul Centru, reabilitare fostul sediu al finanțelor publice, toate în valoare de 5,3 milioane lei noi. Mulțumesc colegilor din Primărie pentru implicare”.

Deci, domnule Tișe, parol!

Revenind la Lojigan, liberalul din Câmpia Turzii se bucură de cei 5.301.244,65 lei alocați de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Programul Național de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.), pentru următoarele investiții:

  1. Etajare imobil Grădinița Pinocchio, str. Retezatului, nr. 8, Municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj – 1.832.935 lei
  2. Modernizarea străzilor Ionel Floasiu, Nicolae Titulescu, - tronson II, Zaharia Stancu-tronson II, Tudor Arghezi-tronson I, Nichita Stănescu – 2.761.444 lei
  3. Lucrări de intervenție privind reabilitarea imobilului din str. 1 Decembrie 1918, nr. 4 în vederea relocării S.P.C.L.E.P. – 448.903 lei
  4. Trecerea în subteran a cablurilor de iluminat public și modernizare iluminat public în zona centrală a Municipiului Câmpia Turzii – 257.962,65

Știți câți bani a primit nemulțumitul Tișe, doar pentru Consiliul Județean Cluj, nu pentru celelalte UAT-uri din județ? 80.807.951,07 lei! Vom detalia într-un alt articol.

 

Foto: captura pagina de Facebook Dorin Lojigan

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh