18
Joi, Oct
27 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

La ultima ședință de Consiliu local de la Câmpia Turzii, i-am spus, fair play, primarului Dorin Lojigan, că nu mai primim de vreo trei luni convocatorul și ordinea de zi a ședințelor de Consiliu local, nici alte comunicate de presă, invitații la evenimente, etc, normale pentru o colaborare presă-administrație. Omul a chemat o subordonată, și i-a dat ordin, verbal, să trimită tuturor organelor media, inclusiv celor de la Cluj, documentele de genul celor enumerate mai sus, nu doar celor cu care Primăria Câmpia Turzii are Contracte de publicitate. Martori la moment au fost încă vreo trei colegi din presă...

Ce să vezi, surpriză! Nimeni nu l-a băgat în seamă pe Lojigan. De atunci am mai citit vreo două comunicate de presă doar în anumite organe media iar azi – culmea! –  din nou nu am fost anunțați despre organizarea Ședinței Consiliului local, aflând din alte surse că va avea loc.

Vreau doar să trag un semnal de alarmă, în numele mai multor colegi din presa locală, constatând, cu amărăciune, că așa ceva nu ni s-a întâmplat decât la Turda, când Ștefănie era „împărat”, și invita la conferințele de presă doar pe cine avea el chef.

Are cineva ceva de ascuns față de presă, la Câmpia Turzii, sau pur și simplu, nimeni nu-l bagă în seamă pe primar când dă un ordin?

Comments   

# pacala 2017-08-22 12:22
"Are cineva ceva de ascund față de presă, la Câmpia Turzii, sau pur și simplu, nimeni nu-l bagă în seamă pe primar când dă un ordin?" -ordine se dau in Armata,Primarul da ...dispozitie-dispozitii!!!
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh