10
Lun, Dec
39 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Începerea unui nou an școlar aduce cu sine o multitudine de emoții, însă calitatea actului educational rămâne cea mai importantă variabilă din viața unui școlar și a unității de învățământ din care face parte.

            În anul 2016, alături de Asociația Liberalism pentru Comunitate, tinerii liberali din Câmpia Turzii au jucat pentru sănătate, în cadrul unui eveniment caritabil, care a urmărit totodată și promovarea unui stil de viață sănătos prin mișcare, dar și a unui echilibru social bazat pe fairplay și prietenie.

            În anul 2017, Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal se implică în susținerea educației prin organizarea în data de 16.09.2017 a evenimentului inititulat “Joacă pentru Educație”, acțiune care are ca principal scop strângerea de fonduri pentru modernizarea laboratorului de informatică a Liceului Teoretic “Pavel Dan”, cu sediul pe str. Gheorghe Lazăr (Șarât).

 

            Sprijinirea acestui demers poate fi făcută participând la:

  1. Cros – Ora 09:00 - Locație: Parcul Municipal (Berc) – taxa de participare: 30 lei
  2. Campionat de paintball – Ora 10:00 – Locație: Complexul “La Broscuța”

(pentru o bună desfășurare a evenimentelor, rugăm participanții să fie prezenți cu 15 minute mai repede)

Strângerea de fonduri are loc pe tot parcursul desfășurării evenimentului, urmând ca sumele colectate să fie donate către Liceul Teoretic “Pavel Dan”.

TNL Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 16.09.2017, ora 09:00, la mișcare, între prieteni, pentru a ne aduce împreună aportul la dezvoltarea comunității din care cu toții facem parte.

 

BIROUL DE PRESĂ PNL CÂMPIA TURZII

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh