10
Lun, Dec
39 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Primăria Câmpia Turzii informează locuitorii că începând de astăzi, 15 septembrie 2017, va demara o nouă campanie de dezinsecție împotriva omizilor și căpușelor în toate cartierele din municipiu.

Astfel, reprezentații Companiei de Salubritate S.A. vor acționa la nivelul întregului oraș în ceea ce privește dezinsecția omizilor, iar împotriva căpușelor vor interveni în parcurile de joacă pentru copii, Complexul „La Trei Lacuri”, precum și în Parcul Municipal (Berc), în funcție de condițiile meteo favorabile.

 Administrația locală continuă această activitate de dezinsecție pentru a contribui la combaterea și prevenirea unor boli transmise de insecte și acarieni către om, care pot genera disconfort. Substanțele utilizate la dezinsecție nu sunt dăunătoare omului. Procedura face parte din complexul de măsuri cu privire la protectia mediului înconjurător.

 

 

 

Direcția de Relații cu Comunitatea

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh