16
Ma, Oct
37 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

În cursul zilei de ieri, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a semnat contractul pentru concesionarea ultimei parcele de teren în suprafață de 8100 mp. din Parcul Industrial Câmpia Turzii S.A.

Prin contractul semnat, S.C. CASO MECHATRONICS SRL Tîrgu Mureș care a câștigat licitația va realiza la Câmpia Turzii o investiție de peste 260.000 Euro, asigurându-se creerea unui număr de 20 locuri de muncă în prima fază, urmând ca  până la sfîrșitul perioadei de investiție, numărul acestora să se dubleze. Societatea din Tîrgu Mureș, cu profil industrial este specializată în fabricarea de mașini și utilaje.

Într-un singur an, echipa condusă de primarul municipiului, Dorin Nicolae LOJIGAN a reușit să populeze în totalitate cele 5,49 hectare de teren situat în Câmpia Turzii, str. Laminoriștilor nr.169. Practic, prin contractele încheiate cu cele patru societăți: S.C. Berg Banat SRL, SC Marco Plast SRL, SC Sosim Trans SRL și Caso Mechatronics Tîrgu Mureș, s-au pus bazele unor investiții de aproximativ 6 milioane de Euro în Municipiul Câmpia Turzii.

 

 

 

Direcția Relații cu Comunitatea

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh