10
Lun, Dec
39 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Seria evenimentelor iniţiate de TNL Câmpia Turzii, orientate înspre două dintre domeniile de mare importanță în orice comunitate, educaţia şi sănătatea, continuă astăzi prin iniţiativa tinerilor liberali de a reamenaja sala de aşteptare a Secţiei de Pediatrie a Spitalului Municipal “Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

Noile picturi pe pereții sălii de așteptare, jucăriile, mobilierul vesel pentru copii, îmbrăcate în culori vii, au fost gândite pentru a oferi micuţilor afectați de diverse probleme de sănătate și care sunt nevoiți să treacă pe la urgențe, un imbold de a zâmbi şi de a trece mai uşor peste suferinţa lor.

În luna cadourilor, în preajma sărbătorilor de iarnă, intenţia organizaţiei de tineret a Partidului Naţional Liberal Câmpia Turzii a fost de a investi în creşterea calităţii mediului în care se desfăşoară actul medical. Din fonduri proprii ale tinerilor şi membrilor, cu sprijinul președintelui PNL Câmpia Turzii, domnul primar Dorin Nicolae Lojigan, acest lucru a fost posibil, astfel încât ambientul acestui spaţiu să fie mai prietenos celor mici.

Mulţumirile noastre se îndreaptă și către Anda Mazăre, care s-a oferit voluntar să sprijine această acţiune prin realizarea picturilor pe pereți!

Un simplu gest de bunătate aduce bucurie!

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh