19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tinerii pasionați de sport din municipiul Câmpia Turzii vor avea posibilitatea, în scurt timp, să se bucure de un complex polisportiv (skate park, teren de sport și patinoar) de nivelul marilor orașe.

Inițiatorul proiectului, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN va întreprinde toate demersurile necesare în vederea asigurării condițiilor optime pentru ca tinerii să practice diverse activități sportive în complexul polisportiv care va fi edificat în municipiul nostru.

În cadrul acestuia va fi realizat un skate park dotat cu şase rampe de diverse dimensiuni, pentru practicarea sporturilor extreme de vară (skateboard, bmx, role). Deasemenea, în zonă va fi amplasat un patinoar care, pe durata verii va putea fi utilizat ca suprafață pentru practicarea sporturilor de echipă (fotbal, baschet, volei).

Investiția totală necesară realizării proiectului va putea fi susținută inclusiv din surse extrabugetare sau fonduri europene, degrevând bugetul local de venituri şi cheltuieli al municipiului Câmpia Turzii.

„Tinerii din Municipiul Câmpia Turzii vor avea șansa, să practice atât sporturi de vară, cât și de iarnă la noi în municipiu, iar prin intermediul proiectului vor beneficia de o serie de activități care să le asigure, deopotrivă, sănătatea și libera exprimare.

Sunt încrezător în reușita, dar și în feedback-ul pozitiv pe care-l vom primi de la tineri și estimăm un număr de aproximativ 300 de vizitatori atât la skate park, cât și la patinoar, în fiecare zi de funcționare a acestora.”, precizează primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh