12
Mie, Dec
43 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Nagy Ana Maria este cel mai nou consilier local din Câmpia Turzii. Membră a U.D.M.R., Nagy este cunoscută ca o artistă talentată, specializată în prelucrarea sticlei dar care este și pictor. Nagy Ana Maria accede în Consiliul local Câmpia Turzii pe locul lăsat liber de fostul viceprimar UDMR demisionar, Robert Szabo, plecat pe un post „călduț”, la Poliția Locală Câmpia Turzii.

Pe lista de supleanți a UDMR Câmpia Turzii, următoarea poziție, după Szabo, era ocupată de Kiss Iuliu, care, însă, a anunțat scris că renunță la mandatul de consilier supleant din motive personale. Astfel, consilierii locali din Câmpia Turzii au validat pe Nagy Ana Maria în funcția ce o face colega lor, ea ocupând poziția a patra pe lista UDMR pentru Consiliul local, în ședința din 25 ianuarie 2018.

„Doamna consilier, eu vreau să vă felicit şi să vă urez „Bine aţi venit în Consiliul Local din Câmpia Turzii!” Îmi doresc să am alături de dvs. o colaborare cel puţin la fel de frumoasă şi fructuoasă cum am avut-o cu domnul consilier Szabo Robert Istvan. Vă doresc succes şi sunt convins că vă veţi îndeplini cu cinste şi corectitudine atribuţiile de consilier local”, a sunat mesajul cu care primarul Lojigan a întâmpinat-o pe Nagy în noua funcție.

 

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh