19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului local Câmpia Turzii se află un proiect privind aprobarea încheierii Actului adițional la Contractul -de delegare a serviciului public de salubrizare a Municipiului Câmpia Turzii, aprobat prin H.C.L. nr.75/2008.

Această modificare de tarife pare a veni cam târziu, având în vedere că au trecut 7 luni de la solicitarea înaintată de către S.C. Compania de Salubritate Câmpia Turzii S.A., prin adresa nr. 455/23.01.2018.

Proiectul de hotărâre care va fi dezbătut în ședința de joi, 3 august 2018, va avea ca obiect ajustarea ori modificarea tarifelor pentru următoarele activităţi:

- Activitatea de colectare, transport și depozitare deșeuri municipale pentru persoane fizice, tarif – 7,66 lei/pers./luna;

- Activitatea de colectare, transport și depozitare deșeuri municipale pentru persoane juridice, tarif – 69,54 lei/mc;

Tarifele menţionate nu conțin T.V.A.

Solicitarea Companiei de Salubritate se circumscrie prevederilor Legii nr.101/2006, cu modificările şi completările ei ulterioare, care reglementează aceste aspecte.

Specialiștii susțin că tarifele la salubritate trebuiau majorate de multă vreme, pentru a ajuta societatea specializată, aflată în proprietatea Municipiului Câmpia Turzii, să funcționeze la parametri normali, însă politicienii aflați la cârma localității au refuzat, an de an, cu evidente scopuri electorale.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh