19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primăria Câmpia Turzii are un site modernizat, mai ușor de folosit de cetățeni, chiar dacă este mai complex și mai complet. Realizat de societatea specializată SC EXOMAX TECH SRL, care are în portofoliu instituții publice și nu numai, de nivel național, regional sau local. 39 500 lei plus 7505 lei TVA este suma pentru care firma respectivă a semnat contractul cu Municipiul Câmpia Turzii.

Noul site web, care poate fi accesat la aceeași adresa ca până acum, www.campiaturzii.ro, a fost prezentat  pentru publicul larg în cadrul unei conferințe de presă de colectivul care a muncit la finalizarea lui.

Noul format al site-ului apare la o primă vedere ca fiind modern, mai interactiv, asigurând mai direct și mai facil accesul cetățenilor la informații importante pentru ei. Spre exemplu, de pe noul site, locuitorii orașului pot vizualiza și descărca toate formularele necesare obținerii documentelor care le sunt necesare pentru diferite acțiuni. Noul site- permite și programarea online a căsătoriilor sau sesizare directă a Poliției Locale.

Aflați mai multe despre noile facilități oferite de terminalul online al Primăriei Câmpia Turzii urmărind înregistrarea video a prezentării noului site al primăriei Câmpia Turzii:

http://turdainfo.ro/index.php/video/14599-prezentarea-noului-site-al-primariei-municipiului-campia-turzii

sau

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh