27
Sam, Apr
1 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Beneficiarul, Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Transilvania, cu sediul în localitatea Turda, str. Luptatorilor, nr. 11, CUI/CIF 26669026, are plăcerea de a vă anunța lansarea proiectului cu titlul FII ACTIV, FII SANATOS! .

Proiectul beneficiază de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2023, în baza Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, cu modificările și completările ulterioare, și a HCL nr. 149/04.07.2022 și HCL nr. 32/ 23.02.2023 .

Proiectul se va desfășura în perioada 4 septembrie – 30 noiembrie și beneficiază de  cofinanțare din partea autorității finanțatoare în valoare de 12.000 lei, respectiv 89 %  din valoarea eligibilă a proiectului.

Valoarea totală a proiectului este de 13400 lei, din care contribuția beneficiarului este de 1400 lei, respectiv 11 % din valoarea eligibilă a proiectului.

Proiectul răspunde nevoilor grupului țintă format din 750 prescolari si scolari din Campia Turzii, are următoarele obiective:

- Obiectiv general: Regenerarea capacitatii de emulatie si reactie a comunitatii prin actul stiintific.

- Obiective specifice: Asimilarea de cunostiinte umaniste, stiintifice, tehnice si estetice și vizează următoarele rezultate: promovarea unui stil de viata sanatos prin alimentatie echilibrata, miscare si petrecerea timpului liber desfasurand activitati educative nonformale.

 

        Câmpia Turzii,                                                                                                                Beneficiar,

        Data 4.09.2023                                                                                                              

                                                       Apah Transilvania

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh