29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 

În acest an, datorită reparaţiilor şi igienizării Teatrului de Vară de către administraţia publică locală a oraşului, cea de a-VIII-a ediţie a Festivalului Naţional „Promenada Verii” s-a desfăşurat în locaţia potrivită pentru un astfel de eveniment.promenada-verii-2016

Festivalul naţional de fanfare şi majorete a avut un real succes prin prezenţa formaţiilor de fanfară şi majorete din Sebeş, Rodna, Gherla şi Câmpia Turzii. Prestaţia lor artistică s-a ridicat la un nivel performant prin calitatea recitalurilor susţinute, iar dansul majoretelor a adus plus de culoare şi tinereţe.

 

Evenimentul a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Asociaţia Culturală Eufonia Câmpia Turzii şi partenerul media-Ziarul Câmpia Express.

Domnul Sorin SĂLĂJAN - dirijorul Fanfarei Promenada, declară: „Mulţumim tuturor celor care au contribuit la realizarea evenimentului şi apreciem sprijinul acordat de către sponsorii: S.C. NOVAS INSURANCE SRL, S.C.ELDI BRUTĂRIA SRL şi Asociaţia Civică pentru Iniţiativă şi Acţiune Comunitară Câmpia Turzii. Am fost încântaţi de recitalul de muzică clasică susţinut de către Crina CRISTUREAN de la Grupul Vocal Melody al Clubului Copiilor, grup coordonat de către Nicuşor LĂCĂTUŞ. Tânăra artistă ne-a îmbogăţit prin vocea şi talentul ei.”

Premierea a fost făcută de Viceprimrul Municipiului Róbert István SZABÓ şi consilierii locali: Mariana CÂMPEAN, Adrian ANTAL, Dan BRADU, Ioan VITUŞ, Ioan VARODI şi Emil NICOARĂ. S-au acordat diplome de participare tuturor celor prezenţi şi diplome de apreciere-membrilor Fanfarei Promenada pentru activitate neîntreruptă în cadrul trupei.Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Róbert István SZABÓ, a declarat : 

„Cultura este o parte importantă a identităţii naţionale, este pilonul de bază pe care se sprijină o comunitate în continua sa dezvoltare. Administraţia locală sprijină evenimentele culturale, atât pe cele care se desfăşoară în spaţii deschise, cât şi acelea care se desfăşoară în spaţii închise. Susţinem viaţa socialã şi sportivã a municipiului nostru. Teatrul de Vară al Palatului Cultural Ionel Floaşiu Câmpia Turzii şi-a deschis din nou porţile, iar primul eveniment cultural în această locaţie din acest an-cea de a VIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Fanfarã şi Majorete "PROMENADA VERII", a fost un real succes. Transmit sincere felicitări tuturor celor implicaţi!”

Serviciul Relaţii Publice

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh