19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Și conducerea municipalității din Câmpia Turzii au dat semnalul adunării de ajutoare pentru persoanele din sud-vestul țării, afectate de căderile masive de zăpadă dar și de gerul și vicolul care a făcut ravagii în acea zonă a țării.

Alimentele și îmbrăcămintea călduroasă donată de persoane fizice sau juridice din localitate au fost centralizate la Casa de cultură „Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii.

„Fiind omeneşte, după toate evenimentele meteorologice care s-au întâmplat în România, am apelat şi noi la cetăţenii din Câmpia Turzii. Mă bucur că multă populaţie a răspuns solicitării noastre", a declarat Ioan Vasinca, primarul Câmpiei Turzii.

De la Casa de Cultură „Ionel Floaşiu", camionul armatei de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii a transportat alimentele neperisabile adunate în zonele și la persoanele cărora le-au fost destinate.
Cele peste trei tone de alimente pe care le-au donat binefăcătorii din zonă au fost transportate în Vrancea și Buzău, pe calea aerului, cu elicopterele unității de aviaţie amintite. (FOTO: Alin POP)

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh