18
Joi, Oct
27 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

Sala Radio din Cluj-Napoca a găzduit sâmbătă 26 noiembrie semifinala concursului Vreau să cânt!”, unul dintre cei 16 semifinalişti fiind şi tânăra cântăreaţă din Câmpia Turzii , Daciana Constantea . Prezent în platoul emisiunii a fost şi viceprimarul din Câmpia Turzii, Robert Szabo, care a susţinut-o pe artistă.

“Aseară am ales să fiu unul dintre susținătorii Dacianei Constantea la competitia muzicală "Vreau să cânt!". Am fost foarte încântat când am aflat că este unul dintre cei 16 semifinaliști ai acestui concurs. A fost o seară plină de emoții și energie, cu multe voci bune, care au reușit să capteze publicul în totalitate”,  a declarant viceprimarul Robert Syabo

Deşi prestaţia Dacianei a fost una la înălţime, artista nu s-a calificat în finală, conform declaraţiei viceprimarului, acest fapt survenind  din cauza că nu a avut destui susţinători printre persoanele din public, la nota finală o pondere de 50% fiind votul publicului.

Robert Szabo a mai spus :”Acest lucru nu a fost un impediment pentru Daciana, ea a continuat să se prezinte ca un profesionist, dând tot ce avea mai bun pentru întreg publicul, nu doar pentru susținătorii ei. Cu toate că nu s-a calificat în primii 8 finaliști ai campaniei, Daciana nu a fost dezamăgită, pentru ea aceasta a fost încă o experiență.”

Felicitări Dacianei şi celor care au susţinut-o în activitatea artistică şi îi dorim succes mai departe.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh