29
Vi, Mar
17 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

piersic-comunicat-1Acesta este mesajul pe care turdenii iubitori ai teatrului l-au transmis prin intermediul domnului primar Tudor Ştefănie, marelui actor, Florin Piersic, prezent la Turda cu  spectacolul “Străini în noapte" susţinut alături de Medeea Marinescu, în regia lui Radu Beligan.

Deosebit de emoţionat, Florin Piersic a mulţumit primarului Tudor Ştefănie, directorului Teatrului Municipal, Narcisa Pintea, dar mai ales publicului turdean pentru distincţia oferită şi pentru minutele în şir de aplauze cu care este răsplătit de fiecare dată, când urcă pe scenă, la Turda.

Florin Piersic este o prezenţă deja obişnuită a scenei turdene, prima dată onorând invitaţia conducerii Teatrului Municipal de a-i fi alături la aniversarea celor 60 de ani de existenţă a instituţiei culturale, în anul 2009, urmată apoi de spectacolul aniversar la împlinirea celor 75 de ani de viaţă ai marelui  actor.

piersic-comunicat2„Să fii un mare actor înseamnă să iubeşti scena şi publicul, să îţi doreşti să joci pentru  spectatori, să vezi că în sală, se râde, se trăieşte intens şi se aplaudă minute în şir. Să ştii că ceea ce doreşti tu să transmiţi a ajuns la sufletul lor şi că pleacă de la spectacol mult mai bogaţi sufleteşte şi încărcaţi de frumos. Asta înseamnă pentru mine, Florin Piersic!” a apreciat, primarul municipiului Tudor Ştefănie.

INFO spectacol 

"Străini în noapte" este un spectacol ce se clasează în prezent pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă regizată de marele maestru Radu Beligan."Străini în noapte" este o comedie romantică, în care se îmbină răsturnările de situaţie, minciuna şi seducţia, dar şi o lecţie despre trecerea timpului. Florin Piersic dă viaţă personajului Pierre, un om care simte că nu a reuşit să realizeze tot ce şi-a propus în viaţă, iar Medeea Marinescu o joacă pe Julietta, o femeie care ştie ce vrea. Când drumurile personajelor se intersectează, fiecare descoperă că are aşteptări diferite de la celălalt, fapt care duce la dezvăluirea unui lanţ de secrete.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh