19
Vi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageSala de spectacole a Teatrului municipal Turda a fost aproape plină vineri seara, de la ora 18, când a fost programat concertul trupei Iris. Trupa cea mai reprezentativă pentru rock-ul românesc, ce-i drept fără Cristi Minculescu (care a părăsit formația pentru a forma o nouă trupă rock, care se numește Lotus), nu a reușit să umple sala de concert. Poate și vremea foarte rece și-a spus cuvântul, dar și faptul că, de acum, solistul vocal al trupei Iris este Toni Şeicărescu (ex-Direcţia 5) iar orice schimbare cere timp.

Formula actuală a formației îi include pe Valter Popa (chitară), Ion „Nelu” Dumitrescu (baterie), Doru „Boro” Borobeică (bas), Tony Șeicărescu (voce). Ca invitat permanent apare Relu Marin (clape).

Oricum, cei peste 300 de rockeri care au venit la teatrul municipal Turda pentru a-i urmări pe cei de Iris au savurat piesele formației, cântând împreună cu trupa, așa cum le stă bine celor care gustă genul rock.

Chiar dacă spectacolul a început cu o mică întârziere, componenții formației Iris au recuperat pe parcurs încălzind rapid atmosfera și ridicând sala în picioare.

Concertul de la Turda a dovedit că pentru Iris, există viață și după Cristi Minculescu.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh