26
Vi, Apr
1 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Atelierul de Teatru Ion Raţiu vă invită în 15 noiembrie la ora 14.00 la Palatul Cultural ”Ionel Floaţiu”, sala de spectacole Mircea Mihaşan din Câmpia Turzii la spectacolul ”Craiasa zapezii” de H. C. Andersen, regia Cornel Miron, eveniment de deschidere al campaniei anuale ”Daruieşte aproapelui tau”.

Începând din 2009, Centrul Raţiu pentru Democraţie organizeaza aceasta campanie de strângere de fonduri şi bunuri, beneficiarii din acest an în Câmpia Turzii fiind Centrul Maternal Iris, Centrul de zi Spiriduşii, DGAPSC şi Sectia de Pediatrie a Spitalului Municipal.

Atelierul de Teatru ”Ion Raţiu” doneaza întregul venit realizat din vânzarea biletelor campaniei “Daruieste aproapelui tau”, banii fiind folosiţi la cumpararea de cadouri pentru persoane aflate în spitale, centre şi cămine sociale. Preţul unui bilet este de 5 lei, biletele pot fi achiziţionate de la sediul Centrului Raţiu pentru Democraţie din Turda sau, în ziua spectacolului, direct de la Palatul Cultural Ionel Floaţiu.

În 2011, voluntarii campaniei “Daruieste aproapelui tau”, au colectat 40 de saci de haine si peste 1500 de jucarii. În timpul derularii programului au oferit daruri la 1900 de copii si vârstnici în 5 orase si 25 de sate. În acest an speram ca vor ajunge în mai multe comunitati, locuri unde ni s-au semnalat dificultati. Am vazut la editiile anterioare nu doar bucuria fireasca a copiilor în fata unor daruri neasteptate, ci de asemenea situatia lor zilnica, lipsa mijloacelor de subzistenta, lipsa jucariilor si a materialelor didactice. Încercam sa ajungem şi în acest an la cât mai multi dintre ei.

Invitam membrii comunitaţii locale sa susţina aceasta campanie prin donaţii în bani sau bunuri (jucarii, haine, rechizite, etc.) sau ca voluntari în procesul de sortare, pregatire şi distribuire a cadourilor.

“Daruieste aproapelui tau” este o campanie de solidaritate în comunitate, organizata cu sprijinul Raţiu Family Charitable Foundation şi implementata cu susţinerea Centrului de Voluntariat Ion Raţiu şi a membrilor comunitaţii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh