16
Dum, Dec
40 New Articles

Cultură
Typography

 După cum Teatrul Aureliu Manea Turda v-a obișnuit, weekendul vine cu spectacole atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Așadar, vă așteptăm să vă bucurați de piesa “Despre dragoste, teatru și alte catastrofe”, sâmbătă 11 noiembrie de la ora 19.00

 Actorii, au reușit să dea viață unei piese antrenante, cu dese situații umoristice, în care spectatorii vor fi atrași în fascinanta lume a teatrului, pe baza unor povești despre modurile diverse în care dragostea se manifestă în jurul nostru. O piesă complexă, care nu poate să te lase indiferent. Uneori dragostea nu aduce numai pasiune şi mister. Se întâmplă să ne îndrăgostim şi să fie o adevărată catastrofă...Despre dragoste, teatru şi alte catastrofe - cântăm, dansăm, râdem într-un spectacol de şi pentru suflet! Din distribuție fac parte actorii Valentin Oncu, Raluca Radu, George Sfetcu, Maria Salcă, Alexandra Dușa, Ioan Alexandru Savu. Să le urăm succes și să trăim povestea alături de ei.

     “Rățușca cea urâtă” îi invită pe cei mici în aventurile ei, duminică 12 noiembrie, ora 11.00. Mica lebădă este considerată mai întâi urâtă de către rațe pentru neasemănarea cu bobocii lor și, cum nici ea, nici rațele nu văzuseră vreodată lebede, mica pasăre se încrede în părerile auzite. Se va întâlni întâmplător cu un cârd de lebede, care o primesc, recunoscând în ea un boboc din ai lor.

 

          Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro

 

     În această stagiune, alături de noi ca și partener media este Radio România Actualități Cluj, le mulțumim pe această cale și sperăm la o colaborare fructuasă de ambele părți.

 

 

 

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh