16
Ma, Oct
37 New Articles

Cultură
Typography

     Premierele se țin lanț la Teatrul Aureliu Manea. Așadar, cea de-a treia premieră a stagiunii 2017-2018, o super comedie este “Bigamul II” de Ray Cooney, în regia lui Cristian Ioan.

      Spectacolul „Bigamul II”, este o comedie teatrală a dramaturgului britanic Ray Cooney, apărută în 1983. Ray Cooney este unul dintre cei mai apreciați creatori de comedii bulevardiere moderne, care își realizează eroii și ipostazele în care îi pune cu precizia și minuțiozitatea unui ceasornicar. Fiecare personaj are un destin logic, nebunesc și tragic în același timp.

      Unul din personajele principale este John Smith, un taximetrist din Anglia, care este aparent, "un om obișnuit" pentru toată lumea. Doar el știe că are două vieți diferite, alături de două soții în două orașe diferite. El îşi clădeşte existenţa amoroasă pe minciună, de la un capăt până la celălalt capăt al spectacolului. Minciuna este suportul pe care se bazează acest personaj, 

      Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Călin Mihail Roajdă (Gavin Smith), Alexandra Dușa / Raluca Radu (Vicky Smith), Doina Șoproni (Barbara Smith), Dorina Nemeș (Mary Smith), Vali V. Popescu (John Smith), Ovidiu Crișan (Stanley), Marian Negrescu / Miron Cornel (tatăl).     

      Punerea în scenă a regizorului Cristian Ioan suprinde cu mare finețe atât comicul de situație creat de Cooney, dar și pe cel de limbaj, astfel că ar fi păcat ca publicul turdean să rateze un astfel de spectacol.

     Premiera va avea loc în data de 02 decembrie ora 19.00, iar spectacolul se va rejuca pe data de 04 decembrie ora 19.00. Nu ratați o super comedie pe scena teatrului turdean.

    Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh