18
Joi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pictorii turdeni Maria Cristea, Cornel Vana și Manole Ciui au fost invitați să expună în cadrul expoziției internaționale „100 de artiști pentru România 100”, găzduită de Sala „Constantin Brâncuși” a Palatului Parlamentului din București.

În cadrul evenimentului „100 de artiști pentru România 100” vor fi expuse 130 opere de artă realizate de 100 de artişti plastici: 50 din România (Argeş, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Deva, Gorj, Iaşi, Vâlcea) şi 50 din Bulgaria, Republica Moldova, Serbia şi Ucraina. Expoziția și evenimentele culturale conexe au fost organizate de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, în cadrul programului „Centenarul Marii Uniri” iniţiat de Consiliul Judeţean Gorj.

Alături de pictorii turdeni pomeniți mai sus,  la expoziția de la București au fost invitați și alți membri ai societății culturale Filarmonia Turda, precum Ionel Federiga, Maria Moldovan și Ionică Todea.

Expoziția a fost vernisată joi, 1 februarie, cu începere de la ora 16, și va rămâne deschisă până la finalul lunii februarie.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh