20
Sam, Apr
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Festivalul Internațional de Teatru de la Turda 2018 se apropie de final.  Vă invităm să ne bucurăm de teatru în acest weekend alături de invitații festivalului.

      Astăzi pe sala mare a teatrului vă așteptăm la spectacolul Teatrului Dramatic I. D. Sîrbu din Petroșani, „Audiția.ro” de la ora 20.00. Cătălina Mustață, un nume a teatrului românesc vă dă întâlnire la Cafeneaua Papion de la ora 20.30 cu spectacolul Scara pisicii, alături de ea va juca actrița Ana-Maria Oglindă. De la ora 21.30 la scenă deschisă îi vom avea ca și invitați pe Alterquator String Quartet cu un recital simfonic pregătit pentru dumneavoastră iubitori a-i muzicii clasice.

      Mâine, 07.07, vă oferim un spectacol de ventrilocie în Salina Turda de la ora 15.00 cu „Crina Zvobodă și păpușile ei”, spectacol ce se va relua și duminică 08 iulie de la ora 11.00 pe sala mare a Teatrului. De la ora 19.00, o personalitate a Jazz-ului românesc vă va încânta în Curtea muzeului cu un fabulos concert de Jazz, Harry Tavitian. Teatrul de Balet Sibiu se numără și ei printre invitații festivalului și vor urca pe scenă de la ora 21.30 pe pietonala orașului.

      Duminică, ultima zi de festival, adulții sunt invitați la spectacolul „O femeie singură” de la Fabrica de bere, oferit de Teatrul de Artă București începând cu ora 17.00. Încheiem festivalul cu invitați de seama, pe sala mare a teatrului vor urca Marius Bodochi, Anca Sigartău și Mihai Cuciumeanu cu spectacolul „O afacere rusească” de la ora 20.00. Nu ratați focul de artificii și spectacolul pirotehnic din fața Primăriei Municipiului Turda ce anunță finalul celei de-a doua ediții a FIT Turda 2018.

    Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe tomtix.ro.

E weekend, e sărbătoarea teatrului, e festival! Veniți să fiți alături de invitații ce poposesc în oraș!

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh