27
Sam, Apr
1 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

                         Între 29 iunie și 03 iulie Turda a fost animată de spectacolele de teatru din țară și străinătate în cadrul Festivalului Internațional de Teatru.

                        “Mulțumim tuturor celor ce au trecut pragul celei de-a 7-a ediții în cele 7 spații de joc pregătite în acest an. O ediție spectaculoasă din toate punctele de vedere, cu evenimente unice, cu spectacole sold out, cu întâlniri memorabile, cu momente neprevăzute și situații speciale, cu foarte mulți voluntari, cu și mai mulți artiști invitați de peste mări și țări. Spectatorii au putut savura spectacolele artiștilor din Italia, Chile, Argentina, Spania, iar cei mici s-au bucurat de Alice in Wonderland, de un Basm mascat și de Eroii din povești în Curtea Muzeului de Istorie. Concertele și recitalurile au animat serile de festival la cafeneaua teatrului.

 La final, vrem să mulțumim tuturor pentru că și-au făcut timp și au fost alături de noi. Mulțumim partenerilor care și în acest an au crezut în noi si au susținut acest eveniment plin de energii pozitive.” a spus Cătălin Grigoraș manager TNAMT și Președinte FITT.

                        În ultima seară la Fabrica de Teatru s-a jucat Floare de Cactus regia Daniel Vulcu, spectacol care a încheiat cele 5 zile de festival cu mare succes, biletele la acest spectacol fiind sold-out încă de la începutul festivalului.  În top 5 spectacole cele mai vizionate la FITT 2023, se numără și spectacolele - Don Juan moare ca toți ceilalți regia Luana Hagiu, Îndrăgostiții din Ancona regia Andrei Mihalache, Ultimii regia Denisa Irina Vlad și Revizorul regia Sandu Grecu.

                       

                       

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh