27
Sam, Apr
1 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Afis_Lumini_suflate_2016

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda şi Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu”  invită copiii din clasele V-VIII să participe la cea de-a treia ediţie a  Concursului  de Pictură „Lumini suflate de vânt”, care va avea loc în data de 11 martie 2016, ora 16:00, la Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” Turda, Str. Dr. Ioan Raţiu nr. 54, pentru marcarea a 125 de ani  de la naşterea poetului Teodor Murăşanu şi 50 de ani de la moartea acestuia.

Concursul va consta în reprezentarea plastică a unor imagini inspirate de poezia lui Teodor Murăşanu. Versurile vor fi repartizate fiecărui concurent la momentul concursului. Pentru realizarea lucrării concurenţii vor avea nevoie de foaie de bloc de desen mărimea A4 şi mijloace specifice orei de educaţie plastică, la alegere: pensulă, recipient pentru apă, acuarele, creioane colorate, cărbune etc. Timpul de lucru este de 1 oră şi 30 de minute.

Înscrierile se fac la sediul central al bibliotecii, telefonic, sau prin fax, e-mail, până în data de 4 martie 2016.

Concurenţii trebuie să fie cititori ai Bibliotecii Municipale, iar în cazul în care nu sunt, doritorii se pot înscrie gratuit, până la data concursului, la sediul secţiei pentru copii din zona centrală, Str. Coşbuc, nr. 2 sau la secţia pentru copii a Filialei Oprişani - Str. Tineretului nr. 6,  (în clădirea  fostului  Internat al Liceului Teoretic “Liviu Rebreanu” Turda, la parter).

Premiile se vor transmite câştigătorilor prin intermediul cadrelor didactice, la şcolile de unde provin aceştia.

Lista premianţilor se va posta pe pagina web a bibliotecii, www.bibliotecaturda.ro, la rubrica anunţuri, iar în galeria foto şi pe pagina de facebook a bibliotecii se vor posta fotografii  din timpul desfăşurării concursului şi fotografiile lucrărilor premiate.

 

 

BIBLIOTECA MUNICIPALĂ

„TEODOR MURĂŞANU”

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh