25
Joi, Apr
6 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Azi oraşul a fost împânzit de afişele care anunţă re-punerea pe scena Teatrului Municipal Turda a unei piese de mare succes din stagiunea trecută. O veste bună pentru iubitorii de teatru din Turda. La cererea publicului Teatrul Municipal reia spectacolul Femei de tranziţie, adaptare după piesa Cinci femei de tranziţie deRodica Popescu Bitănescu.  Urmăream zilele acestea o emisiune de televiziune a cărei invitată era maestra R. P. Bitănescu. O personalitate la fel de serioasă pe cât este de amuzantă în rolurile de comedie care au făcut-o celebră. Iar piesa scrisă de ea vine mănuşă în debutul primei luni din primăvară, o perioadă dedicată femeilor. De către bărbaţi. Cu drag.
Revenind de „prin arătură", spectacolul va avea loc în data de 4 martie 2010, orele 19.00. În distribuţie: Nina Antonov, Narcisa Pintea, Rodica Lăpuşte, Doina Şoproni.
Biletele pentru spectacol se pot cumpăra de la sediul instituţiei de luni-vineri, orele 9.00- 14.00.
Până atunci, teatrul turdean găzduieşte spectacolele Gaiţele şi Cenuşăreasa, după următorul program.
Marţi 23 februarie    - Gaiţele, orele 18.00
Joi 25 februarie        - Cenuşăreasa, orele 11.00
Vineri 26 februarie  - Cenuşăreasa, orele 11.00

Azi oraşul a fost împânzit de afişele care anunţă re-punerea pe scena Teatrului Municipal Turda a unei piese de mare succes din stagiunea trecută. O veste bună pentru iubitorii de teatru din Turda. La cererea publicului Teatrul Municipal reia spectacolul Femei de tranziţie, adaptare după piesa Cinci femei de tranziţie de Rodica Popescu Bitănescu. Urmăream zilele acestea o emisiune de televiziune a cărei invitată era maestra R. P. Bitănescu. O personalitate la fel de serioasă pe cât este de amuzantă în rolurile de comedie care au făcut-o celebră. Iar piesa scrisă de ea vine mănuşă în debutul primei luni din primăvară, o perioadă dedicată femeilor. De către bărbaţi. Cu drag.

Revenind de „prin arătură”, spectacolul va avea loc în data de 4 martie 2010, orele 19.00. În distribuţie: Nina Antonov, Narcisa Pintea, Rodica Lăpuşte, Doina Şoproni.

Biletele pentru spectacol se pot cumpăra de la sediul instituţiei de luni-vineri, orele 9.00- 14.00.

Până atunci, teatrul turdean găzduieşte spectacolele Gaiţele şi Cenuşăreasa, după următorul program.

Marţi 23 februarie  -  Gaiţele, orele 18.00

Joi 25 februarie       - Cenuşăreasa, orele 11.00

Vineri 26 februarie - Cenuşăreasa, orele 11.00  

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh