18
Joi, Apr
17 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Spectacolul de operetă “Mam`zelle Nitouche”, programat pe scena Teatrului municipal Turda pentru seara zilei de luni, 21 mai 2012 se amână cu o săptămână din cauza îmbolnăvirii unuia dintre protagoniști.

Neplăcuta amânare este motivată de managerul Teatrului naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” din Constanţa, Daniela Vlădescu, într-o scrisoare adresată omologului său din teatrul turdean, Narcisa Pintea: ” Stimata doamnă manager, vă mulțumesc pentru onoarea pe care ne-ați făcut-o  invitând Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța să participe la viața culturală a orașului dumneavoastră prezentând spectacolul de operetă ”Mam’zelle Nitouche” de F.Herve ,pe scena Teatrului municipal din Turda, pe data de 21 mai 2012.  Vă anunțăm cu regret că, din cauza îmbolnăvirii unui artist distribuit în spectacol, prezența noastră la Turda nu mai poate fi posibilă până în data de 29 mai 2012. V-aș fi recunoscătoare dacă ați putea reprograma spectacolul și îmi cer scuze față de organizatori și față de publicul din Turda pentru acest inconvenient ” își încheie managerul constănțean scrisoarea.

 

Ca urmare, conducerea Teatrului municipal Turda a fost de acord cu amânarea cu o săptămână a evenimentului pentru seara zilei de 29 mai 2012, de la aceeași oră 19.

Spectacolul de operetă “Mam`zelle Nitouche”, o adaptare după F. Herve, în regia lui Horia Ballint va fi prezentat pe scena municipalului turdean sub egida programului „Scena Deschisă”, în organizarea Teatrului municipal Turda, împreună cu Teatrul naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” din Constanţa.

O muzică frumoasă, spumantă şi plină de nerv, un text comic care surprinde şi analizează diverse caractere umane, sunt cele două elemente care stau la baza reţetei care de mai bine de 120 de ani asigură succesul acestei operete.

Biletele se pot procura de la caseria teatrului, de luni până vineri, între orele 09.00-20.00.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh