27
Sam, Apr
1 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dalia Saroși, elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii, a obținut cea mai mare notă din județ, la Olimpiada de limba franceză și va reprezenta Clujul la etapa finală, națională.

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, Dalia a reușise performanța maximă la etapa locală a Olimpiadei de Limba Franceză, desfășurată la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii, obținând atunci nota 10, ea a făcut o figură frumoasă și la etapa județeană.

Conform așteptărilor celor care o pregătesc pe Eleva Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii, la faza județeană a reușit să acumuleze 98,5 puncte din 100, primind cel mai mare punctaj dintre concurenții din tot județul Cluj, confirmând astfel excelența în domeniul limbii franceze. Pregătirea intensă și pasiunea pentru limba franceză au fost cheia succesului pentru Dalia, fiind îndrumată cu dedicație și profesionalism de către profesoara Andreea Stanciu.

Dacă și anul trecut aceeași elevă a participat la Faza Națională a Olimpiadei de Limba Franceză, profesoara sa speră ca în acest an Dalia Saroși să se autodepășească și să obțină un rezultat notabil pe plan național.

Oricare ar fi rezultatul său, întreg colectivul școlii și chiar municipiul Câmpia Turzii, sunt mândri de această elevă, o adevărată performeră în domeniul francofon.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh