05
Dum, Mai
1 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Două ceasuri cu muzică folk de calitate la Turda și educație pentru respectarea și protejarea naturii!

Copiii de la Școala Gimnazială Avram Iancu din Turda și invitații lor au reușit reușit să îmbine cele două domenii, să se deconecteze de la agitația cotidiană și să se bucure de o experiență minunată alături de Marius Matache.

Un artist folk din capitală, care este și cercetător științific, venit special la Turda pentru întâlnirea cu elevii profesoarei Elisabeta Popa, organizatoarea unui eveniment de neuitat, atât pentru elevi cât și pentru ceilalți participanți.

La școala turdeană activează formația Junior Folk, un grup fervent de iubitori de muzică, în general, și de muzică folk în special, condusă de profesoara pentru învățământ primar, Gabriela Crișan.

Concertul de la Turda a fost susținut cu ocazia turneului aniversar #Matache20# prin care artistul sărbătorește 20 de ani de carieră.

La finalul concertului au fost premiați elevii care au participat la concursul "Biodiversitate în ariile protejate din orizontul local" din cadrul Proiectului Responsabilitate pentru Biodiversitate, coordonat de profesoara, Elisabeta Popa, iar directoarea școlii, profesoara Monica Bia, și directoarea adjunctă, profesoara Dana Mitroi, le-au înmânat câte o plachetă omagială lui Marius Matache, coordonatoarei grupului folk al școlii, Gabriela Crișan și profesoarei Elisabeta Popa, cea „vinovată” de reușita activității.

O experiență de neuitat găzduită de nou-nouțul Centru Multifuncțional din Parcul Central.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh