Cu ajutorul vostru, Clubul Rotary Turda, în parteneriat cu Asociația Turdasport 1998, își propune ca în data de 27 mai 2017, în Parcul Central Turda, începând cu ora 930, să sărbătorească copiii cu ocazia zilei de 1 iunie, să sprijine domeniul educațional și să încurajeze performanța sportivă, organizând în acest scop ediția a II-a a CROSULUI ROTARY TURDA.
Alături de noi se va afla și atleta Mihaela Botezan, multiplă campioană a României la probele de 5 000m, 10 000m și semimaraton, singura atletă clujeancă deținătoare a unui record național la proba de 10 000m, stabilit la Jocurile Olimpice de la Atena 2004. A urcat, împreună cu echipa României, de cinci ori pe podium în cadrul probelor de semimaraton.
            Această competiție se adresează în egală măsură copiilor, tinerilor și adulților, pe următoarele categorii:
1.      Copii 8-11 ani, băieți și fete, serii separate, startul ora 10
2.      Copii 11-15 ani, băieți și fete, serii separate, startul ora 1030
3.      OPEN, peste 15 ani, băieți și fete, serii separate, startul ora 11
4.      ”MAMA, TATA ȘI COPILUL”, echipe formate din 3 membri ai unei familii care au ca obiectiv trecerea liniei de sosire, startul ora 1130
Se acordă premii atractive la toate categoriile, în plus la categoria Open și premii în bani (300 lei locul I, 200 lei locul II, 100 lei locul III).
Înscrierea se face în ziua competiției, începând cu ora 930. Fiecare copil participant la activitate va fi însoțit de un părinte sau un cadru didactic. Participarea la Cros Rotary Turda se face pe propria răspundere a fiecărei persoane că este aptă din punct de vedere medical pentru participarea la competiție.
Taxa de participare este de 10 lei doar pentru categoria OPEN, pentru celelate categorii participarea fiind gratuită. Vă așteptăm să ne distrăm împreună alergând în data de 27 mai, în Parcul Central, începând cu ora 930.
Detalii suplimentare referitoare la desfășurarea crosului se află în Regulamentul competiției, care se poate consulta la adresa www.rotaryturda.ro.
 
 
 
            
           
Vlad Nuți-Gabriela,
Președinte Club Rotary Turda 2016-2017
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh