19
Vi, Apr
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Deși municipiul Câmpia Turzii arată foarte bine, mai ales în zona centrală a orașului, edilii nu se opresc aici. Primarul Radu Ioan Hanga are un plan pe care dorește să-l pună în aplicare cu ajutorul SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, de extindere a lucrărilor de amenajare peisagistică și de asfaltare dinspre zona centrală, spre zona de locuințe din cartierul muncitoresc și din alte zone, pânraport-dpct-2014ă când întregul oraș va semăna cu artera principală a municipiului.

”Am fost în zona Oţelarilor-Retezatului prin spatele blocurilor şi arăta prost. Bineînţeles că până când toată lumea e necăjită, toţi sunt cu drumurile sparte, nu există invidii, dar când te apuci şi repari pe strada cutare toţi vecinii sar că vor şi ei. Şi chiar vorbeam cu nişte locatari din zonă că nu putem să le facem pe toate, dar eu ce pot să vă asigur este că mâine va fi mai bine decât azi şi decât ieri, adică tot facem câte ceva. Şi i-am întrebat de câți ani nu aţi mai văzut pe cineva cu lopata în mână pe aici, pe lângă voi, din partea autorităţilor şi mi-au răspuns că de vreo 40 de ani. Deci în zona aceea, de când s-au făcut probabil  blocurile alea nu a mai umblat nimeni cu amenajări de spaţii pe acolo”, a tras concluzia Hanga, suflecându-și, la figurat, mânecile. ”Deci, noi vrem să ne extindem zona de activitate de la centrul care, după părerea mea arată bine, şi înspre zonele mai periferice în care, punctual, în anumite zone, să ridicăm puţin standardul şi să adresăm şi o provocare celor care locuiesc acolo, să mai pună şi ei mâna. Şi să ştiţi că oamenii pun mâna şi nu e nevoie să îi împingi de la spate. Am făcut o parcare în spate la Oţelarilor şi îmi spunea directorul Drăghici că cei de pe acolo au început şi au adus şi au pus copăcei pe acolo, deci oamenii când au văzut că se mişcă ceva s-au simţit datori şi le-a plăcut şi au început să pună şi ei mâna să îşi înfrumuseţeze zona. Deci noi avem rolul de agent provocator de schimbare”, și-a dezvăluit primarul planurile de expansiune a amenajărilor urbanistice.

Nu în ultimul rând, primarul Hanga ne-a dezvăluit din planurile sale importante de viitor, pe care le-ar putea pune în aplicare, cu aprobarea Consiliului local. Este vorba de accesarea unui credit pentru a îmbunătăți ”radical” drumurile din oraș, ca să îl cităm exact pe edilul șef.

”În general lucrările de drumuri sunt scumpe şi poate că e mai bine să iei un ban împrumut ca să faci şi să plăteşti după, decât să le tot faci cu ţârâita şi tot timpul să fie oameni iritaţi că acolo ai făcut şi la mine nu. Să vedem cum o fi”, a concluzionat Hanga.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh