26
Vi, Apr
1 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Judeţean Cluj anunţă participanții la trafic în legătură cu faptul că, în cadrul  programului de lucrări care vizează întreţinerea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul județean DJ 108C se execută lucrări de asfaltare cu preluare de denivelări. Lucrările vizează un tronson cu o lungime totală de 2,7 kilometri, de la kilometrul 15+100 până la kilometrul 17+800.

Obiectivele pe care le urmărim prin executarea acestor lucrări se referă atât la fluidizarea traficului din zonă și asigurarea unei circulații optime spre Cluj-Napoca cât și la asigurarea unei legături rapide între drumurile naționale DN1 și DN1F, principalele căi de acces spre județele Bihor (DN 1) și Sălaj (DN 1F)” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Până în acest moment a fost deja asfaltat un sector de drum în lungime de 1,5 kilometri, lucrările continuând în ritm susţinut până la asfaltarea integrală a tronsonului în lungime de 2,7 kilometri. Lucrările de întreținere și reparații demarate acum vin în continuarea celor derulate în cursul anului trecut și vizează un tronson cu o lungime totală de 22,45 kilometri, de la kilometrul 5+600 până la kilometrul 28+050, pe mai multe sectoare de drum lucrările fiind finalizate.

 

Biroul de presă

15 mai 2017

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh