25
Joi, Apr
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

asfaltari_ratiuDupă ce mai mulți politicieni turdeni, în frunte cu reprezentanții PNL și mai ales, Lucian Nemeș, fostul viceprimar turdean, membru PP DD, s-au ”bătut cu cărămida în piept” că au atras finanțarea de 3 miliarde de lei vechi pentru edificarea unei capele în zona centrală a municipiului Turda, iată că primarul Tudor Ștefănie a reușit să ”deturneze” acești bani, pentru a-i folosi acolo unde municipiul Turda are mai mare nevoie: la asfaltări. Suntem în luna mai a anului 2014 iar asfaltările la Turda nici măcar nu au început, într-un oraș plin de gropi și de străzi desfundate.

Lucian Nemeș și alți politicieni anunțau necesitatea construirii unei capele în zona centrală, stringență transmisă lor de preoții de la catedrala ortodoxă din centrul municipiului Turda. Tudor Ștefănie însă, șeful executivului turdean, a transmis Consiliului Județean adresa nr. 9.136 din 09.04.2014, prin care Primăria Municipiului Turda solicită realocarea sumei de 300.000 lei, aprobată prin HCJ nr 95 din 28.03.2014, pentru „Construire capelă în zona centrală a Municipiului Turda”, deoarece nu are SF aprobat şi nici indicatorii tehnico-economici aprobaţi, la obiectivul “Reabilitare şi modernizare străzi în municipiul Turda”.

Cererea turdenilor a fost însușită de Consiliul Județean, astfel că suma de 3 miliarde lei vechi va fi cheltuită pentru asfaltări.  Acei bani se adaugă sumei de 191 658 lei alocată prin aceeași HCL pentru asfaltări, astfel că, de la Consiliul Județean Cluj vor ajunge la municipiul Turda 491 658 lei pentru “Reabilitare şi modernizare străzi”. Prin aceeași HCL a mai fost alocată suma de 180 000 lei Liceului Teoretic Josika Miklos Turda pentru continuare lucrări reabilitare, reparaţii faţade şi eficientizare energetică iar Spitalului Municipal Turda, pentru lucrări de reabilitare şi reparaţii, un total de 440 000 de lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh