25
Joi, Apr
3 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

caa-conferinta-mai1Douăsprezece Consilii Locale au aprobat, în unanimitate, participarea comunităților membre ale ADI ”Apa Văii Arieșului” la ”pasul 2” al proiectului Companiei de Apă ”Arieș” destinat reabilitării și extinderii rețelelor de apă și canal. Este vorba de rețele din localitățile Turda, Câmpia Turzii, Viișoara, Mihai Viteazu, Luna, Săndulești, Tritenii de Jos, Ceanu Mare, Călărași, Petreștii de Jos, Ploscoș și Ciurila.

Directorul general al Companiei de Apă Arieș, Alexandru Sabău, a ținut să mulțumească politicienilor care au înțeles importanța momentului pentru dezvoltarea unei infrastructuri extrem de importante în întreaga zonă. El a declarat, în cadrul unei conferințe de presă organizată cu ocazia acestui eveniment: "Răspunsul a fost extreme de pozitiv și, de ce să nu o spunem, cel așteptat de Compania de Apă Arieș. Toate Consiliile Locale, toate cele 12, în unanimitate, au fost de acord cu participarea cu suma de 1 % la proiect, au aprobat lista de investiții. Ne exprimăm satisfacția că vom reuși să aducem acești bani iar cei care vor gestiona aceste sume, autoritățile locae și-au adus aportul la acest pas înainte”, a spus directorul general Alexandru Sabău care a mai opinat că ”atunci când este la interesul comunității nu mai sunt culori politice, nu mai sunt probleme legate de orgolii...”

caa-conferinta-mai2După conferința de presă, reprezentanții mass media locale au fost invitați să viziteze Stația de Epurare de la Câmpia Turzii,un obiectiv unde, în prezent, se efectuează probe la finalizarea cărora – chestiune de săptămâni sau luni – cel mai important obiectiv din ”pasul 1” al proiectului CAA va deveni pe deplin operațional.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh