29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic și cetățenii din zonă în legătură cu faptul că au început lucrările de asfaltare a drumului județean DJ 151C Tritenii de Jos - limita cu județul Mureș, investiție derulată de forul administrativ județean în cadrul programului de lucrări de modernizare și reabilitare aferent anului în curs.

Asfaltarea acestui drum județean ce asigură legătura între cel mai important oraș din zonă, Câmpia Turzii, și județul Mureș, are o importanță deosebită întrucât va contribui esențial la impulsionarea dezvoltării economico-sociale a acestei părți a județului” a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe

Lucrările vizează, într-o primă etapă, asfaltarea unui sector de 2,5 kilometri din cei 10,2 kilometri ai drumului județean 151 C, tronson care începe de la kilometrul 12+500 – limita cu  județul Mureș și ajunge până la kilometrul 22+700 - Tritenii de Jos.

Pentru a se ajunge în această etapă, executantul lucrărilor, S.C. Construct Perom SRL a executat o serie de lucrări pregătitoare care au constat în lărgirea căii de rulare până la un ecart de 6 metri, așternerea fundației de piatră spartă prin cilindrare, săpături de șanțuri, acostamente, etc.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh