20
Sam, Apr
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Judeţean Cluj informează cetăţenii şi turiștii că pe drumul judeţean DJ 764B (DN 1) Valea Drăganului – Baraj Drăgan-Floroiu se execută în acest moment ample lucrări de întreţinere a carosabilului, constând în plombări cu beton asfaltic şi plombări cu emulsie prin stropiri succesive.

Este vizat astfel un tronson de drum în lungime de 6 kilometri, de la kilometrul 13+000 până la kilometrul 19+000 după ce, anterior, lucrări de acelaşi tip au fost executate pe sectoarele cuprinse între kilometrul 0+000 şi kilometrul 13+000, respectiv de la kilometrul 19+000 până la kilometrul 22+000.

Profitând de vremea extrem de favorabilă din acest început de toamnă, am demarat lucrările de reabilitare a drumului care străbate întreaga zonă a Văii Drăganului, unul dintre cele mai apreciate și mai pitorești obiective turistice din județul Cluj. Ne dorim ca atât turiștii, cât și locuitorii din zonă să utilizeze acest drum județean în condiții de maximă siguranță și confort”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Amintim în acest context faptul că întreţinerea infrastructurii rutiere pe drumul judeţean DJ 764B asigură accesul rapid şi în condiţii de deplină siguranţă la drumul naţional DN1 pe direcţiile Cluj-Napoca şi Oradea, precum şi spre atracţiile turistice din zonă: Barajul Drăgan, Lacul Floroiu şi Masivul Vlădeasa.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh