21
Dum, Oct
25 New Articles

Administrație
Typography

Începând de astăzi, 17.11.2017, ora 18.00, se interzice circulația rutieră pe următoarele sectoare de drumuri naționale:

 -          DN 67C, Obârșia Lotrului (județ Vâlcea) – Localitatea Curpat (județ Alba)

-          DN1R, Limita județului Cluj – Localitatea Mătișești (județ Alba)

 

Aceste măsuri sunt luate conform reglementărilor în vigoare privind circulația pe drumurile publice în sezonul rece și a reglementărilor tehnice în vigoare (Normativ 525/2013).

 

Instituirea acestor restricții este necesară deoarece aceste sectoare de drum se află în zone de munte izolate unde nu există localități, fiind frecvente fenomene meteorologice extreme ( căderi abundente de zăpadă și viscol). În acestă situație nu pot fi desfășurate activitățile de deszăpezire, iar circulația nu se poate desfășura în condiții de siguranță.

 

În concluzie, pe aceste sectoare este interzisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe perioada sezonului rece.

 

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară aferentă închiderii circulaţiei.

 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagina, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

 

 

 

                                                                                                CNAIR S.A.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh