12
Mie, Dec
43 New Articles

Administrație
Typography

 Într-un comunicat de presă primit de la SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA trimis „în urma știrilor apărute în presă”, noul director al acestei societăți face un lucru foarte bun: în loc să „bage capul în nisip”, cum ar fi procedat alții, când societatea sa suferă o lovitură de imagine, Călin Dan Giurgiu a decis „să iasă la luptă”, combătând „mișto-urile” și zeflemeaua făcut de tot felul de pseudo-specialiști pe marginea unei lucrări făcute de angajații societății subordonate Municipiului Câmpia Turzii.

Îl redăm mai jos, cu doar două-trei mici corecturi pe care ni le-am permis, fără să afectăm mesajul pe care conducerea societății de drumuri din Câmpia Turzii a dorit să-l transmită. Cu precizarea că facem o excepție de la politica editorială a redacției noastre, de a nu publica materiale care, de fapt, ar trebui să constituie un drept la replică adresat celor care au publicat informațiile eronate. Pentru că, în acest caz, însă, postările răuvoitoare ale unora și altora au luat o amploare foarte mare pe Facebook și prin alte mijloace de pe internet, am decis s publicăm poziția celor de la Domeniul Public câmpia Turzii, pe care o redăm integral, mai jos:

 „Marți, 09 ianuarie 2018, SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA a executat o intervenție pentru plombarea sectorului de drum situat în zona pasajului pe sub calea ferată de pe strada Laminoriștilor. În cadrul acestei intervenții de reparație provizorie de urgență s-a folosit o mixtură asfaltică care se ambalează și stochează în saci deoarece are în compoziție un ulei fluxant. Intervenția este una normală pe timp de iarnă și absolut necesară, iar mixtura asfaltică utilizată este una care se pretează la lucrările de reparații străzi pe perioada de iarnă, la temperaturi scăzute.

Acest material este recomandat de specialiștii în domeniu pentru a fi folosit în sezonul rece la temperaturi până la -20˚C și am optat pentru folosirea acestui material inovativ deoarece stațiile care produc mixtura asfaltică la cald lucrează doar la temperaturi de peste 10˚C.

Folosirea acestui tip de mixtură, în toată țara, reprezintă o soluție optimă pentru intervențiile de urgență și pe termen scurt până la momentul în care se poate interveni eficient prin soluția „clasică” și pe termen lung.

SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA a achiziționat pentru prima dată cantitatea de o tonă din acest material, la cel mai bun preț de pe piață, și este prima dată când este folosit pe străzile din Câmpia Turzii.

Lucrările începute ieri vor continua și în alte zone din municipiu pentru a asigura confortul circulației. Ne cerem scuze pentru disconfortul temporar creat și rugăm populația municipiului Câmpia Turzii să înțeleagă că intenția noastră este aceea de a veni în sprijinul tuturor în vederea optimizării siguranței și confortului rutier.

Celor care confundă ”expertiza” cu experiența, celor care se consideră ”specialiști” în ingineria drumurilor și amatorilor de senzații tari online le reamintim că anul 2018 face parte din secolul al XXI- lea. Nu mai trăim în secolul trecut când plombarea de drum se putea face doar în sezonul cald, iar tentativele de bâlci public pe rețelele de socializare nu fac decât să dezinformeze și să aducă un prejudiciu de imagine atât societății noastre, cât și municipiului Câmpia Turzii” se arată în comunicatul de presă situat de Director General, Giurgiu Călin Dan.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh