29
Vi, Mar
19 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Buna tuturor,

Mi-ar fi placut sa va trimit acest email de inceput de an cu vesti pozitive

-          Ca la final de decembrie 2017 suntem una dintre Cele mai inovatoare companii din Romania” pentru ”INOVATIE IN ASISTENTA MEDICALA PEDIATRICA”

-          Sau ca, prietenii care ne-au realizat pro- bono aplicatia mobila Peditel se straduiesc sa o implemnteze, fara sa perturbe activitatea zilnica a preluarii apelurilor

-          Sau ca, incepem 2018 cu un alt premiu BID QUALITY AWARD- la categoria  Gold Quality pentru inovatie, excelenta, calitate si leadership ce va fi decernat in martie la Frankfurt...

 

De peste 4 ani, am adus vestile pozitive, nu ne-am plans niciodata, desi uneori, chiar nu mai puteam. Si mai puteam un pic.

 

De peste 4 ani, neconditionat, cu empatie, calm, rabdare si profesionalism, medicii Peditel 1791 au ajutat cresterea calitatii vietii familiei, am accesibilizat pentru orice roman aflat in tara, accesul non stop si gratuit la un medic competent. Si n-am asteptat nici macar un ”Multumesc”. Pentru ne-am asumat sa facem BINE, PENTRU COPIII NOSTRI.

 

Uneori ne intrebam ”cati copii putem ajuta intr-o zi cu un medic de garda?”, 150-200?

Raspunsul a venit in 29 decembrie 2017- 229 de copii si s-a vorbit 22 ore!

In loc sa ne vaitam, sa ne plangem, ne-am bucurat, ca am ajutat, ca ne-am depasit limitele, ca am trait emotii pe care le poti intelege doar daca stai pe linia telefonica si incerci sa linisteti o mama care plange: de frica, de frustrare, de neputinta.

 

Dar 2017 ne-a adus cea mai dura lovitura: modificarea Codului Fiscal- 80% dintre companii nu ne mai pot sponsoriza in 2018, iar formularele 230- cunoscut ca 2% si asa dificil de colectat, acum trebuie depuse PERSONAL la ANAF  de angajat. Iar daca se modifica aberant si OG 26 in baza careia functioneaza toate ong-urile.....vom pune lacat.

 

Am ajutat in 4 ani aproape 100,000 de copii gratuit. Dar maine, posibil noi sa nu-i mai putem ajuta. Iar parintii sa se intoarca cu copiii in UPU.

Peditel 1791 ese un serviciu comunitar pe care comunitatea- l-a finantat.

 

ACUM AVEM NEVOIE DE FIECARE DINTRE VOI, SA PUTEM CONTINUA. Si cred ca, daca ne adunam, pic cu pic se face mult, si impreuna putem ajuta mai mult.

 

Peditel 1791 este inscris pe Bursa Binelui - momentan pozitia 5, primele 3 proiecte vor primi dublarea sumei.

 

Aici link-ul

 

iar aici găsiți formularul 230 - 2%

 

Multumesc

Cu speranta ca inca o  data solidaritoatea oamenilor de langa noi va mai face o minune, ca de fiecare data,

Cristina Grigore- initiator si coordonator serviciul de sfat medical gratuit prin telefon –PEDITEL 1791, un proiect Fundatia Parinti din Romania

 

FUNDAȚIA PĂRINȚI DIN ROMÂNIA

CUI: 26227075

IBAN:  RO07INGB0000999902391059 

ING BANK

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh