19
Ma, Mar
14 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic, locuitorii din zonă, turiștii și iubitorii sporturilor cu motor că pe drumul judeţean DJ 107P Gilău – Mărișel se execută lucrări de întreținere și reparaţii care vizează un tronson cu o lungime totală de 26 de kilometri, de la kilometrul 9+000 până la kilometrul 35+000.

Constând în plombări cu beton asfaltic și cu emulsie în stropiri succesive, lucrările au drept scop inclusiv îmbunătățirea sistemului rutier în vederea desfășurării în condiții optime a celei mai importante competiții internaționale de motorsport din judeţul Cluj – „Transilvania Rally 2018” ce va avea loc în perioada 3 – 5 mai 2018.

Pe de o parte, ne dorim asigurarea celor mai bune condiții de desfășurare a „Transilvania Rally 2018”, beneficiile găzduirii unor asemenea competiții cu participare internațională fiind mai mult decât evidente. În același timp însă, necesitatea îmbunătățirii acestui drum județean ce traversează o mare parte a Munţilor Apuseni e justificată de importanța aparte pe care o are această  zonă extrem de atractivă din punct de vedere turistic, economico-social și al rezonanței sale istorice” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

                Reamintim în acest context faptul că drumul județean 107P (DN1) – Gilău – Mărişel – DN1R este inclus în Programul de investiţii pentru anul 2018 privind lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor județene, lucrări finanțate din creditul de 50.000.000 de euro angajat în acest scop de Consiliul Judeţean. Până în momentul de față a fost deja obținută autorizația de construire, execuția lucrărilor, de către Asocierea SC Kiat Group Construct SRL – SC Tehnic Asist SRL – SC Damar Consult SRL, urmând să demareze în cursul acestui an.

 

Biroul de presă

24 aprilie 2018

 

 

Consiliul Judeţean Cluj

Direcția Adminstrație și Relații Publice

Serviciul Relaţii Publice

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh