19
Ma, Mar
15 New Articles

Administrație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Urmare a recomandărilor primite din partea utilizatorilor portalului www.erovinieta.ro, prin intermediul căruia se pot achita cu ajutorul cardului bancar rovinieta și peajul, CNAIR a implementat o nouă facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei Notificări prin e-mail cu 2 zile înainte de expirarea valabilității rovinietei achiziționată prin intermediul acestui portal. 

Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizată la crearea contului de acces în portal pentru rovinietele cu valabilitate mai mare sau egală de 30 zile. 

Precizăm că pentru utilizatorii care au deja cont de utilizator, această facilitate trebuie activată din secțiunea Profil, prin bifarea căsuței corespunzătoare. 

Cei care doresc să devină utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de Notificare, trebuie să bifeze căsuța corespunzătoare din secțiunea de creare a contului.

 

 

CNAIR S.A

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh